sâmbătă, 10 octombrie 2009

Papusa Despina










6 comentarii:

  1. Doresc foarte mult sa cumpar o astfel de papusa - cu par lung inchis la culoare (bruneta sau roscata). Ma puteti ajuta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, sigur ca da, nimic mai simplu.Trimiteti un e-mail pe adresa papusi.arad@yahoo.com si spuneti ca vreti o papusa Ioana(asa se numeste in fabrica, desi pe cap scrie Despina)si sa v-o trimita prin posta.Cu tot cu taxe face in jur de 50 ron.Si spuneti si cum vreti sa fie, bruneta, roscata, cu parul scurt sau lung si ce fel de ochi, eventual.

    RăspundețiȘtergere
  3. As dori si eu papusa aceea bruneta cu ochii mari si negri (are o celmuta albastra in par si este fotografiata bust din 21.09.2007) sau aceea roscata cu ochii caprui imbracata intr-un compleu din catifea bleomarin din 27.04.2010). Cat costa (pe bucata)cu transport cu tot? Si daca le mai aveti?

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua,
    Papusile de care spuneti nu le mai am-prima mi-a fost furata, a doua am cumparat-o cu 7 ani in urma prin comanda de la fabrica, cadou pt o fetita.
    Am o papusa satena cu ochi caprui,imbracata in costumas roz(ca papusa bruneta cu ochi verzi), dar trebuie sa stiti ca are un defect-are niste zgarieturi pe frunte si la colturile gurii, vizibile de aproape.
    Daca o doriti, imi puteti scrie.

    Totusi, v-ati putea interesa direct la fabrica(poate vreti sa arate f bine, sa o faceti cadou cuiva)daca mai produc acest model sau puteti cauta pe olx, era cineva din Pascani care vindea papusi de la Aradeanca, probabil ca le aduce de acolo.
    Eu am vazut prin supermarketuri papusi de la Aradeanca, dar nu am mai vazut modelul Despina, ci numai Veronica(acum pe cutie scrie Ioana).
    O zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua,
    Am gasit 2 linkuri, pt Pitesti sau Pascani, care vreti, sper sa va fie de folos.
    http://olx.ro/oferta/papusi-romanesti-aradeanca-ID4wjaU.html#5ab9e3ccb0
    http://olx.ro/oferta/papusa-ioana-aradeanca-ieftina-ID4RAH8.html#5ab9e3ccb0

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos pt. link-uri, dar nu-mi plac papusile, astfel de papusi le-am vazut pe Librarie.net...mai ieftine... Imi placeau alea de care v-am zis dv. Oricum, va multumesc pentru amabilitate!

      Ștergere