marți, 3 ianuarie 2012

Papusa Anisoara



9 comentarii:

  1. Vreau cu disperare aceasta papusa!!!! Am avut in copilarie si am pierdut-o . Mai sunt cateva pe care le doresc ...papusile necunoscute 6 si 7... de la aceasta adresa : http://feeds.feedburner.com/PapusiAradeanca

    ADRESA MEA de mail: mirela.christine@gmail.com sau cotoapa.mirela@yahoo.com
    nr tel: 0751025732.
    Daca e cineva din Prahova, ne putem intalni personal. Plata pe loc.

    RăspundețiȘtergere
  2. am si eu una din asta de la mama mea. doar mainile sunt mobile la ea. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e de vanzare, e o amintire, daca doriti o pot fotografia (nu mai e in hainutele originale).

      Ștergere
    2. Am reusit sa o gasesc pe aceasta, spre marea mea bucurie, chiar la gradinita in care lucrez. (E adevarat ca nu are manute, dar e bine si asa) si am mai gasit alta la cineva din Bucuresti.

      Ștergere
  3. Este o papusica din cauciuc, mica, asa e, are doar mainile mobile, iar fata, chilotii si papucii sunt pictati.Mai sunt cateva modele inrudite, adica aceleasi dimensiuni, material si alcatuire, dar cu figura diferita.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, Mirela, din papusile pe care le vezi, numai una este a mea, cea cu chiloti rosii, insa nu o vand, o am si eu de cand eram eleva in scoala primara.Insa, nu dispera, cu siguranta va aparea la un moment dat cineva intersat sa vanda asa ceva, mai urmareste pe okazii.ro, eu de acolo am mai luat poze, pe care le-am postat aici (cam ilegal), pentru ca si eu sunt innebunita dupa papusi din astea, macar poze sa fie, daca altceva nu.

    RăspundețiȘtergere