marți, 8 septembrie 2009

Papusa Kizi


Papusa Kizi, la ea acasa, foto preluata de pe site-ul www.clickpentrufemei.ro

11 comentarii:

  1. Buna! Foarte frumos ce faci tu!
    Am aici o fotografie cu o papusa aradeanca http://secolulxx.blogspot.com/, promit sa le fotografiez si pe ale mele, cand o sa ajung pe la tara, soacra-mea are si ea o papusa in varsta de 34 ani.
    Ce inseamna ca restaurezi papusi? Te pricepi sa le repari?

    RăspundețiȘtergere
  2. Este papusa ta, aceea din poza de care mi-ai spus?E bine pastrata, wow!e o Camelia.
    Abia astept pozele tale, mersi mult, cat de multe, si mai ales pe a soacrei!
    Eu restaurez numai pe partea de cosmetica, adica parul, genele, iar fratele meu se ocupa de reparatul mainilor, picioarelor, etc.

    RăspundețiȘtergere
  3. pot sa postez foto cu papusa aceea?

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, desigur ca poti, d-aia ti-am si trimis linkul. Nu este papusa mea, este a unui prieten, eu am fotografiat-o pentru contrastul dintre vechi si nou.
    N-am ajuns inca sa le fotografiez pe ale mele, dar soon, promit.
    Astept un mail de la tine (andratatu@gmail.com) referitor la o reparatie a unei biete papusi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut, mersi!
    Am nevoie de mai multe detalii in legatura cu papusa.O poza sau doua ar fi binevenite.As avea nevoie si sa imi spui cam ce s-a stricat la ea.Eu sunt din Bacau.In functie de ceea ce imi scrii tu, pot macar sa imi dau cu parerea, asa, de amator.Si sa vedem cum si ce e de facut.

    RăspundețiȘtergere
  6. mesaj pentru LuizA

    buna,sa inteleg ca esti din bacau, am si eu o papusa cu un picior rupt pe care as dori sa o repar, poti sa ma ajuti?

    RăspundețiȘtergere
  7. buna, as vrea sa imi trimiti o poza si cateva informatii despre papusa, sa imi spui exact ce anume s-a stricat si daca mai are piesele originale de prindere(si, bineinteles, si piciorul)

    RăspundețiȘtergere
  8. Papusa Kizi are 53 cm, este o negresa simpatica, are parul scurt, negru si cret, capul din cauciuc moale, corpul din plastic tare, nu are in spate dispozitiv pentru cantat.Ce noroc pe ea!
    Imi amintesc ca voiam si eu pe vremuri asa ceva si ai mei imi ziceau, ca sa imi inchida gura, ca e urata, ca parca e tiganca si ca e prea scumpa.
    Imi mentin parerea de atunci, ca e frumoasa si daca are alta culoare , care e problema?Tocmai asta face sa fie deosebita.

    RăspundețiȘtergere
  9. Salut Luiza !, citesc comentariile tale de un pic de timp si îmi plac mult , spunemi păpușa Kizi era făcută la noi ??

    RăspundețiȘtergere
  10. Salut Luiza !, citesc comentariile tale de un pic de timp si îmi plac mult , spunemi păpușa Kizi era făcută la noi ??

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna,da, e facuta la noi.Aveam vreo 5-6 ani cand le-am vazut prin librarii si visam sa am asa ceva si eu.Frumoase papusi!

    RăspundețiȘtergere