joi, 12 noiembrie 2009

Papusi neidentificate


13 comentarii:

  1. poza cu doua papusi: cea din stanga cred ca e Irina, am avut si eu una asemanatoare, subtirica, maxim 30cm lungime, cu ochii desenati si fara par (adica parul se subintelege din forma de cauciuc a capului) :)

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumoasa colectie! felicitari :) o sa pun likul si pe blogul meu cu miniaturi ca sa le vada cat mai multa lume :) http://miniaturidecolectie.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc pentru laude!!!ma bucur ca nu sunt singura care a dat in mintea copiilor!!:))
    multumesc si pentru informatiile cu numele papusilor!Sigur asta era numele?Adica Irina?oricum, ambele sunt la fel.Pozele sunt facute la o gradinita, unde inca le-au mai pastrat.

    RăspundețiȘtergere
  4. ok, am trecut poza cu numele de la tine, mersi!!

    RăspundețiȘtergere
  5. te rog frumos ca pe viitor fie sa mentionezi ca iei fotografii de la mine, fie sa ma intrebi inainte. Mda, poti spune ca ai aceeasi revista, doar ca pagina cu reclama la papusi Aradeanca a fost fotografiata stramb de mine si taiata tot partial stramb, iar in partea dreapta a imaginii se observa un mic detaliu de pe biroul meu. Hai sa facem netul un loc mai curat si fie ne mentionam sursele, fie suntem cat mai originali cu putinta

    RăspundețiȘtergere
  6. Ok,imi cer scuze ca nu am scris de unde provine ultima fotografie.Asa ar fi trebuit sa procedez, numai ca fiind multe poze descarcate de pe net, nu am mai stat sa scriu la fiecare de unde si ce e cu ele. Chiar daca stiu ca asa ar fi trebuit sa procedez.
    Multumesc ca mi-ai spus.Am sa fac asa cum m-ai sfatuit. O intrebare: din ce an era acea revista si cum se numea?

    RăspundețiȘtergere
  7. nu-i nimic. Este almanahul Femeia din 1972.
    Iri am gasit o papusa Aradeanca in stare foarte buna, atarnata intr-un copac. Chiar era o imagine vesela:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu-i asa ca imi dai voie sa postez foto aceea cu papusa din copac? Cred ca daca gaseam eu papusa, o treceam la colectie...Este o papusa Emilia, de prin '84.

    RăspundețiȘtergere
  9. am gasit eu papusa, dar n-am luat-o, doar am fotografiat-o. Poti sa o postezi, cu mentionarea sursei

    RăspundețiȘtergere
  10. Papusa micuta, bruneta, de aprox 25-30 cm din imaginea avand in spate un afis cu Champs Elysees este Nuti. A mea avea rochie de epoca si palarie verzi, gen inceput de secol XX. Inca se mai fabrica. Cea fara par nu este Irina, ci Magdalena. Scanez si va trimit o fotografie cu rochita originala, alb-negru, din pacate. Era rosie (rochita). Irina era in intregime din guma si avea un degetel dus la buze. Daca ajung prin sat si nu uit le mai fotografiez o data.
    Teodora

    RăspundețiȘtergere
  11. Cumva are cineva o poza cu papusa Mihaela? Era o papusa roscata, cu par scurt si ochi albastrui, imbracata intr-o rochita alba cu patratele gri, chilotei albi si boneta din acelasi material ca rochia; pe mana, papusa avea si un banut de plastic cu numele ei. Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna! Sunt interesata sa cumpar frumoase papusi ca acestea...
    Rog contact la adresa de mail :
    smthsweet4u@yahoo.com
    MONICA

    RăspundețiȘtergere