luni, 30 august 2010

Papusa Lucretia

10 comentarii:

  1. am luat si eu o papusa de la voi, de acest gen. Din pacate sunt comnfectionate dintr-un material foarte dur iar la degete (cele de la picioare in special) sunt f dure si nefinisate, aastfel ca marginile zgaraie efectiv copilul. plus ca i-a cazut imediat un picior si nu am mai reusit sa-l pun la loc.
    ieftine dar calitate groaznica

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Buna seara,
      Papusa din poza, din pacate,nu o mai am, insa, daca vreti una exact ca ea , va puteti adresa direct fabricii, pt ca acest model inca se mai fabrica.Se numeste papusa Larisa, ca sa stiti ce sa cereti, si vedeti ca exista 2 variante ale papusii, una mai noua si cea pe care o vedeti, mai veche.Din fabrica ar costa cam 65 ron, plus cat vor cere pt transport.
      Daca vreti una veche neaparat, atunci urmariti pe olx, pt ca mai sunt persoane care vand asa ceva, insa cele mai multe au sistemul de mers defect la picioare.Este o papusa cu un sistem mai aparte, care le permite sa mearga daca sunt tinute de mana.De aceea nu e voie sa fie puse sa stea in fund, ca se strica acel sistem.

      Daca va intereseaza papusile vechi, eu am cateva papusi la vanzare, dar nu sunt papusi Aradeanca, ci sunt fabricate in diferite tari.
      Va dau un link:http://olx.ro/oferta/papusi-vechi-de-colectie-ID5dib8.html
      Un tel de contact pt fabrica:0040257280814
      e-mail papusi_arad@yahoo.com

      Vedeti ca de obicei la mail ei nu raspund, dar la telefon da, de luni, pana vineri.
      Daca mai aveti ceva nelamuriri, va rog sa imi scrieti, si va raspund, chiar daca uneori cu intarziere.
      Sarbatori Fericite si la multi ani si dvs!

      Ștergere
  3. am gasit una p okazii scumpa dealtfel dar merita are toate ale ei hainute etc
    pur si simplu imi plac f mult aceste papusi imi decorez camera cu ele acum o astept p a unsprezecea sa vina , multumesc pt raspuns un an nou fericit!

    RăspundețiȘtergere
  4. am gasit una p okazii scumpa dealtfel dar merita are toate ale ei hainute etc
    pur si simplu imi plac f mult aceste papusi imi decorez camera cu ele acum o astept p a unsprezecea sa vina , multumesc pt raspuns un an nou fericit!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am cumparat din auchan, pentru fetita mea, cum o faci sa mearga, in ce pozitie trebuie tinuta man, imi poate da cineva niste indicatii, ca in cutie nu e nimic. Multumesc

    RăspundețiȘtergere