marți, 8 septembrie 2009

Papusa Silvia

44 de comentarii:

  1. Buna ziua! Vindeti aceasta papusa?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna. Nu m-am gandit la asta. Pasiunea mea este de a restaura papusile vechi de la Aradeanca si de a le face cunoscute si recunoscute de catre ceilalti...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am o păpușă care nu are mana... Puteți sa i puneți alta??

      Ștergere
  3. Mai exista fabrica Aradeanca? Se mai fac aceste papusi? Daca da, de unde pot fi cumparate?

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, mai exista, cel putin acum 4 luni exista.Am mai citit si ceva articole despre ei ceva mai recente, deci exista, desi se lucreaza cu un minim de personal. Inca se mai fac papusile, sunt cateva modele dragute, ar merge si ceva imbunatatiri, dar...nu acum.
    va pot da adresa fabricii, adica fie comandati direct acolo, fie aveti bafta sa mai vedeti (dar rar)papusile lor prin unele librarii sau la Selgros.
    Adresa lor :
    Adresa:
    Str.Padurii Nr.2-4
    Localitate:
    ARAD
    Judet:
    Arad
    Telefon:
    ++40-257-280814
    Fax:
    ++40-257-280059
    e-mail:
    aradeanca(a)go.ro * inlocuiti (a) cu @
    Pagina web:
    www.aradeanca.go.ro

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc frumos pt. informatii.

    RăspundețiȘtergere
  6. buna, am si eu o intrebare, am cateva papusi cu care ma jucam in copilarie si datorita timpului au mai capatat defecte si cum nu mai sunt magazine unde se repare cel putin eu nu mai stiu va rog sa imi dati un sfat in aceasta privinta unde as putea merge cu ele pt reparatii. va multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu vreo informatie legata de dorinta mea de a gasi o firma care sa fabrice la comanda cateva papusi dupa un model dat? eu aduc modelul, iar fabrica sa produca cateva exemplare din acel model.
    va multumesc pt ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Anonim, in cautarea mea de reparatori pentru vechile papusi am dat de un site al Teotoys unde spuneau ca "Dacă doriţi să le schimbaţi în vreun fel designul păpuşilor sau marionetelor sau să reutilizaţi scheletul unei mascote, suntem receptivi la dorinţele dumneavoastră! Orice problemă aveţi în legătură cu păpuşi, marionete sau mascote, nu ezitaţi să ne contactaţi pentru a vă ajuta.
    " acum nu stiu daca ei te0ar putea ajuta dar merita incercat. Iti doresc sa ai noroc

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna, acum am intrat si am citit ultimele mesaje; pentru cine intreba de reparatii pentru papusi...chiar nu cred ca exista asa ceva la noi in tara, ca si eu tare as fi vrut sa repar vreo cateva...ma refer la piesele lipsa...inca nu am intrat pe site-ul indicat de dl(d.na)Precup, dar am sa intru sa vad despre ce este vorba..
    Pentru Anonim, cred ca exista asemenea firme, dar nu cred ca la noi.Pentru a face papusilr dupa modelul dorit de dvs, ei trebuie sa fabrice matrita, care de obicei costa destul de mult. Am mai citit despre cum au facut matrita pentru ultima papusa , Nadia, care a fost scoasa in decembrie 2009, si am inteles ca matrita a fost facuta in Italia.Bineinteles, ca au fost facute sute de papusi dupa acea matrita...

    Doar daca nu cumva doriti o papusa care a fost deja produsa si inca se mai pastreaza matrita dupa care s-a lucrat atunci...Dar tot nu ii cred pe cei de la noi din tara asa de saritori...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă au matritele păcat ca nu mai fac.. Ar fi spre avantajul lor... Sa mai facă cum erau înainte.. Ar avea mai mult succes... Cum sunt păpușile din Spania.... Care au succes și astăzi... Și. U s ar fi ajuns la faliment... Se mai fabrica dar nu mai au calitatea dinainte.. Ma refer la par... Și modul cum sunt asamblate...

      Ștergere
  10. Buna ziua. Am citit raspunsurile date de dumneavoastra referitoare la intrebarea mea legata de fabricarea unor papusi dupa un anumit model dat de catre client (pausi personalizate pt cei dragi ... gen papusa Nadia, sau Cleopatra). Am vizitat site-ul teotoys.ro. Acolo am citit ca se ocupa atat de reparatiile papusilor cat si fabricarea de papusi, marionete, mascote dupa preferinta clinetilor. Le-am scris un mail. Acum astept sa vad ce raspuns primesc. Am incercat si la Aradeanca insa intr-adevar costurile matritelor pt papusi sunt mari si firma face matrite doar pt papusi cu volum mare de desfacere.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma asteptam la raspunsul dvs.
    Am trimis mail la teotoys.ro , insa nu am primit nici un raspuns.
    Pe mine ma mai ajuta fratele meu cu reparatiile papusilor, dar asta numai cand are timp si chef.
    As fi vrut sa postez pe blog procedurile de reparatie pentru unele probleme, dar sunt destul de complicate, nici eu nu am inteles mare lucru de la el, pt ca sunt termeni<.

    RăspundețiȘtergere
  12. Papusa Silvia are 53 cm inaltime, fruntea inalta si un zambet misterios:este foarte aseamanatoare cu papusa Liliana.Daca nu cumva chiar identica.
    Eu nu am reusit sa gasesc diferenta.
    Capul este din cauciuc moale, ochii mobili, corpul si membrele din plastic tare.
    Dupa cum este lucrata, inclin sa cred ca a fost fabricata intre anii 70-80.
    In spate avea un dispozitiv care canta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga luiza, ma numesc Rodica si tocmai am primit de la Librarie.net papusa Larisa care ar trebui sa mearga tinuta de mana stanga, dar nu face decat un pas, cum s-ar putea remedia problema, ai vreo idee?

      Ștergere
  13. Buna, Rodica,
    Din pacate nu iti pot da sperante prea mari:fie este vorba de un defect din fabrica, fie este posibil sa se fi deteriorat pe parcursul transportului.
    Daca ai noroc, s-ar putea sa fie doar vorba de ceva sarit de la locul lui, care se poate pune usor la loc.Pentru asta, scoate-i capul si eventual mana dreapta, nu stanga, ca aia nu trebuie scoasa, si arunca o privire inauntru.
    capul si mana se scot destul de usor, ca se prind printr-un sistem ciuperca, din cauciuc, si nu se strica.
    Ar trebui sa vezi daca e vreo diferenta intre partea de la piciorul care functioneaza si cealalta parte , care nu functioneaza.
    Este un sistem destul de greu de reparat, dar daca e doar ceva sarit de la locul lui, asta s-ar putea remedia, sa nu fie vorba de altceva.
    Oricum, sa nu o asezi niciodata in fund si daca i se strica picioarele, nu-i arunca garniturile de plastic si nimic dintre piesele sale, daca vrei sa mai poata fi vreodata reparata, si nu cu elastic.

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna seara d-na Luiza, am o intrebare daca nu va suparati: aceasta papusa (cu flori) este de vanzare? Multumesc anticipat pt. raspuns!

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna seara,
    Imi pare rau, nu e de vanzare.Cel putin, deocamdata.
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  16. Sunt din RM mi-aș dori să procur astfel de păpuși, în special arădeancă cum as putea sa o fac, în zona jud. Iași as găsi, rog să mă ajutați

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna ziua,
    Nu am inteles exact de unde sunteti, poate din Roman.Depinde ce fel de papusi Aradeanca vreti.Daca vreti sa fie noi, ele inca se mai produc, si le puteti gasi si in Auchan sau Cora.
    Daca vreti sa fie vechi, atunci intrati pe olx sau okazii si alegeti de acolo ce va place .
    Daca sunteti din Iasi,va puteti interesa in ce zi din saptamana este targul de vechituri, sau bazarul, si puteti gasi si acolo, insa depinde de noroc.
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  18. Am cateva papusi vechi de vanzare, dar nu sunt fabricate la noi, scrieti-mi, va rog, daca va intereseaza.
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  19. Domnul Vasile, daca mai sunteti interesat de papusi aradeanca, va trimit un link cu niste papusi de vanzare din Brasov, mi-am luat si eu doua de acolo si sunt oameni seriosi.
    https://www.olx.ro/oferta/papusi-papusa-frumoasa-ID77v4c.html

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna ziua, am si eu 2 papusi care au ramas fara picioare . Va rog frumos daca cunosteti vreun atelier in Timisoara pentru reparatie.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna, nu stiu in Timișoara si chiar daca ar fi ceva, trebuie picioarele papusilor. Sunt greu de procurat, iar cei de la fabrica nici nu vor sa auda de vândut piese pt papusi. Încercați la teotoys, sunt din București, poate ei au posibilitatea de a le gasi picioare.

    RăspundețiȘtergere
  22. Bună ziua. Ati gasit altă soluție de reparat păpuși ? Cei de la Teotoys nu mai sunt în țară,sau ceva de genul. Oricum nu se mai ocupă. Eu sunt din București și incerc de vreo 2 ani sa găsesc pe cineva care să imi poată repara o păpușă "un vârstă " de vreo 40 ani

    RăspundețiȘtergere
  23. Bună ziua, cei de la Teotoys mi-au dat ieri un nr de tel. Al unei persoare care repara păpuși. Este in Bucuresti, zona Grozavesti. Îmi puteți scre în privat ca sa va dau nr.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua, mai aveti nr de telefon al persoanei care repara papusi? Multumesc

      Ștergere
    2. M-ar interesa si pe mine numarul va rog, multumesc

      Ștergere
    3. M-ar interesa si pe mine numarul va rog

      Ștergere
  24. Bună ziua. Am nevoie de cineva care se pricepe la reparat păpuși și sa le croiască rochițe. Doresc sa le fac cadou unei nepotele. Sunt în stare buna doar atele trebuie fixate mai bine și îmbrăcate. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  25. Am o pereche de mascote tom and gery de reparat ma ajuta cine va?

    RăspundețiȘtergere
  26. Mai aveți astfel de păpuși de vanzare??

    RăspundețiȘtergere
  27. Doar Liliana si Camelia as avea de vanzare, Silvia nu am decat una. O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna ziua.
    Am o intrebare Am 2 papusi Aradeanca care au capul si mainile rupta. mSe mai pot repara si unde? Eu locuiesc in Targoviste.Daca sunt ateliere de reparatii, un nr, de telefon sau o adresa de email, va rog. Multumesc


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună, mie imi mai repara fratele meu. Va dau nr lui de telefon il puteti suna: 0742696669, Melinte Viorel .Sper sa va poată ajuta.

      Ștergere
    2. Ași dori și eu un număr de telefon dacă se poate.
      Am două păpuși de sunt rupte de la gat..
      Vă rog să mă ajutați!!!

      Ștergere
  29. Bună ziua...!!
    Am o păpușă"ARĂDEANCA"căreia i s-a stricat...o mânuță. Faceți asemenea reparații...??

    RăspundețiȘtergere